2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Lisansüstü Programları YEDEK ADAY Yerleştirme Sonuçları ve Kesin Kayıt Belgeleri

T.C.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü

 

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Doktora/Sanatta Yeterlik, Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları

YEDEK ADAY Yerleştirme Sonuçları ve Kesin Kayıt Belgeleri

 

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılında ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün Lisansüstü Programlarının boş kalan kontenjanlarına Yedek Aday olarak kesin kayıt hakkı kazanan adayların Yerleştirme Sonuçlarına ve Kesin Kayıt Belgelerine aşağıdaki tablolardan ulaşabilirsiniz.

 

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı

 YEDEK ADAY

Yerleştirme Sonuçları

 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyışında Doktora / Sanatta Yeterlik ve Tezli Yüksek Lisans Programlarının açılan tüm kontenjanları dolmuştur. Bu programların Yedek Aday Kontenjanı bulunmamaktadır.

 Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programları YEDEK ADAY Sonuç Listesine ulaşmak için lütfen Tıklayınız.

 Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Yedek Aday Kayıtları hakkında AÇIKLAMALAR:

  • Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarının boş kalan kontenjanlarına Yedek Aday olarak kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, 22-23 Şubat 2022 tarihlerinde, 09:00-17:00 saatleri arasında, kesin kayıt işlemleri için aşağıda tabloda belirtilen belgeleri ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir.
  • Uzaktan Öğretim Programlarının kesin kayıt evrakları posta ya da kargo yoluyla teslim edilecektir.
  • Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt hakkı kazanan adayların 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar dönemi ücreti 3450 Türk Lirasıdır.
  • Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt hakkı kazanan adayların, T.C. Kimlik Numaraları ile Ziraat Bankası ATM’lerinden ya da internet bankacılığı üzerinden Yükseköğretim Kurumları Ödemeleri kısmından 3450,00 Türk Lirası tutarındaki bir dönemlik katkı paylarını peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Ödeme İşlemleri 22-23 Şubat 2022 Tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Katkı Payı ödemesini Kredi Kartı ile yapmak isteyen adaylar ubys.comu.edu.tr adresinden UBYS Sistemine E-Devlet seçeneği ile giriş yaparak belirtilen kılavuza göre ödemelerini yapabilirler. Uzaktan Öğretim Programları Katkı Payı Ödeme İşlemleri Kılavuzuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.
  • Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt hakkı kazanan adayların, kesin kayıt evraklarının aşağıdaki adrese posta veya kargo yolu ile 04 Mart 2022 Tarihine kadar ulaştırılmış olması gerekmektedir.
  • Evrak Teslimi İçin Adres:

 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi,  Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü 2. Kat

Terzioğlu Yerleşkesi / Çanakkale

(Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Binası)

 Tezsiz Yüksek Lisans programları YEDEK ADAY Sonuç Listesine ulaşmak için lütfen Tıklayınız.

 Tezsiz Yüksek Lisans Programları Yedek Aday Kayıtları hakkında AÇIKLAMALAR:

  • Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tezsiz Yüksek Lisans programlarının boş kalan kontenjanlarına Yedek Aday olarak kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, 22-23 Şubat 2022 tarihlerinde, 09:00-17:00 saatleri arasında, kesin kayıt işlemleri için aşağıda tabloda belirtilen belgeleri ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’ne yalnızca şahsen elden teslim edilecektir. Kesin kayıt evraklarını şahsen teslim edemeyecek durumda olan adaylar evraklarını, vekalet verdikleri bir başka kişi aracılığı ile Enstitümüze ulaştırabilirler.
  • Kesin kayıt evraklarını en geç 23 Şubat 2022 tarihi saat 17:00’a kadar teslim etmeyen adayların kesin kayıt işlemi yapılmaz.
  • Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt hakkı kazanan adayların 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar dönemi ücreti 3450 Türk Lirasıdır.
  • Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt hakkı kazanan adayların, T.C. Kimlik Numaraları ile Ziraat Bankası ATM’lerinden ya da internet bankacılığı üzerinden Yükseköğretim Kurumları Ödemeleri kısmından 3450,00 Türk Lirası tutarındaki bir dönemlik katkı paylarını peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Ödeme İşlemleri 22-23 Şubat 2022 Tarihleri arasında yapılacaktır.

 

YEDEK ADAYLAR için Kesin Kayıt Belgeleri

 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılında ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Lisansüstü Programlarının boş kalan kontenjanlarına Yedek Aday olarak kesin kayıt hakkı kazanan adaylar tarafından teslim edilmesi gereken belgeler tabloda belirtilmiştir. Adayların istenilen evrakları eksiksiz olarak hazırlamaları ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

 Kesin Kayıt Formu (T.C. Uyruklu ve Yabancı Uyruklu Adaylar aynı formu kullanacaklardır.)

 Lütfen Tıklayınız

 Tezsiz Yüksek Lisans Programları

 Lütfen Tıklayınız

 Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları

 Lütfen Tıklayınız