Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi arasında Kalite Güvence Çalışmaları kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

12.03.2024 tarihinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlük Makamında gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Derya Girgin, Enstitü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Onur Tunç, Afet Eğitimi ve Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Oya Erenoğlu ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Yeşim Özkan, Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Serkan Kükrer ve Dr. Öğr. Üyesi Dilek Aykır Akdağ katıldı.

Toplantıda Üniversitemiz ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi arasında yapılabilecek proje iş birlikleri hakkında görüşülerek ortaklaşa yürütülmesi planlanan projeler konusunda kurumsal iş birliği yapılması kararlaştırıldı.

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.