“Vikipedi ve Ötesi: Dijital Okuryazarlık” Söyleşisi Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Çanakkale Savaşları Enstitüsü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tarih Araştırmaları Kulübü’nün destekleriyle “Vikipedi ve Ötesi: Dijital Okuryazarlık” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Dijital Okuryazarlığın ele alındığı “Vikipedi ve Ötesi: Dijital Okuryazarlık” söyleşisinde konuşmacı olarak, Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye Kurucu Üyesi Zafer Batık yer aldı.

31 Mayıs 2024 tarihinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Nedime Hanım Konağı’nda gerçekleşen söyleşiye Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Onur Tunç, Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Murat Karataş, Çanakkale Savaşları Enstitüsü Müdürü Utkan Emre Er, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tarih Araştırmaları Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. H. İhsan Erkoç ve Üniversitemiz öğrencileri katıldı.

Söyleşi merak edilen soruların cevaplanmasının ardından hediye takdimi ile sona erdi.