Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’ndan Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’ne Ziyaret

Türkiye İş Kurumu Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret etti.
Ziyarette Mehmet Uğur YAVUZ ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Melis ULU DOĞRU, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Derya GİRGİN, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Onur TUNÇ ve Enstitü Sekreteri Arzu SÜNGÜ bir araya geldi.
12.09.2024 tarihinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlük Makamında gerçekleşen ziyarette;
•    Ülke ve şehir ihtiyaçlarına cevap verecek projeler hakkında iş birliği yapılması,
•    Çanakkale’de AR-GE faaliyetlerini sürdüren firmalar ile lisansüstü öğrencilerini bir araya getirerek tamamlanmış veya üzerinde çalışılan tezlerden yararlanılması,
•    Lisansüstü düzeyde öğrenci kulübü kurulması ve mezun öğrencilerin istihdamının sağlanması konuları hakkında görüşüldü.