Lisansüstü Öğrenci Oryantasyonu Gerçekleştirildi

21.10.2021 tarihinde Troia Kültür Merkezi’nde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü tarafından Lisansüstü Öğrenci Oryantasyonu gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Pelin KANTEN’in sunumlarıyla gerçekleştirilen oryantasyon toplantısına ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcıları, Anabilim Dalı Başkanları ve lisansüstü öğrencileri katıldılar.

Toplantı başlangıcında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü tarafından lisansüstü öğrencilerine Eğitim Öğretim süreçleri hakkında rehberlik etmesi amacıyla hazırlanan “Yeni Kayıtlanan Öğrenciler İçin Öğrenci El Kitabı” hediye edildi.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü anabilim dallarına yeni kayıt yaptıran yüksek lisans ve doktora programı öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen toplantıda, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün tanıtımı yapılırken Yüksek Lisans ve Doktora Programları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Oryantasyon Toplantısında öğrenciler, Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yönergeleri, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü yönetimi, idari personeli, web sayfası ve Eğitim Öğretim süreçleri hakkında bilgilendirildiler.

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle son buldu.