Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde Katkı Paylarıın Ödenmesi, Kayıt Yenileme ve Ders Seçimi Süreci Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2024-2025 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı için Katkı Paylarının Ödenmesi, Kayıt Yenileme ve Ders Seçimi süreci başladı.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde kayıtlı olan öğrenciler Katkı Paylarının Ödenmesi, Kayıt Yenileme ve Ders Seçimi işlemlerini 16 Eylül 2024 tarihinden 20 Eylül 2024 Eylül 2024 tarihi mesai bitimine kadar tamamlayabileceklerdir.

Öğrenciler beş gün devam edecek olan süreçte; ilgili ödeme işlemlerini yaptıktan sonra https://ubys.comu.edu.tr/ adresine giriş yaparak sırasıyla Menü> Öğrenci Sistemi> Öğrenci Bilgi Ekranı > Ders Seçimi - Kayıt Yenileme sekmesinden ders seçme ekranına ulaşabileceklerdir. Açılan ders seçme ekranında 2024-2025 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında alınması gereken derslerin listesi görüntülenecektir. Ekranda zorunlu dersler ve seçmeli dersler ayrı sekmelerde bulunmaktadır. Öğrencilerin seçmesi gereken dersleri seçip "Danışman Onayına Gönder" butonuna basarak kayıt yenileme işlemini tamamlamaları gerekmektedir.

2024-2025 GÜZ DÖNEMİ

Başlangıç Tarihi