Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde Kalite Güvence Çalışmaları Kapsamında İyileştirme Çalışmaları

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde Kalite Güvence Çalışmaları kapsamında Bekleme Odası ve Toplantı Salonu oluşturulması tamamlanarak faaliyete başladı.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün bulunduğu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasının teras katında bulunan salon, yapılan çalışmalar sonunda toplantı, seminer, eğitim ve çeşitli etkinliklerin düzenlenebileceği bir Toplantı Salonuna dönüştürüldü. Bu kapsamda salonda masa, sandalye, perde, internet hattı, klima, projeksiyon cihazı, projeksiyon perdesi, lavabo, depo ve alçı, boya, badana gibi konularda iyileştirmeler yapıldı. Salon yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından fiziksel yeterlikleri sağlanarak faaliyete geçti.

Ayrıca Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde 2. Katta bulunan B.200 nolu odada çeşitli bakım, onarım çalışmaları yapılarak üniversitemiz öğretim üyelerinin ve enstitü personelinin kullanımına sunulmak üzere “Bekleme Odası” açıldı. Bekleme odasında masa, sandalye, sehpa, perde, koltuk takımı, kitaplık, televizyon, klima ve internet hattı gibi donanımlar bulunmaktadır.