Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tarafından "Anneler Günü" Etkinliği Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen Anneler Günü etkinliği kapsamında "Annem İçin Çalıyorum" isimli Piyano Dinletisi düzenlendi.

8 Mayıs 2024 tarihinde Anafartalar Yerleşkesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Piyano Dinletisine Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Üniversitemiz Akademik, idari personeli ile piyano öğrencileri ve aileleri katıldı.

Aybeniz Eyyublu ve öğrencilerinin sahne aldığı Piyano Dinletisi büyük bir beğeni topladı. Dinletide Aybeniz Eyyublu’nun öğrencileri ünlü eserleri yoğun bir katılımcı kitlesi karşısında anneleri için çaldı. Yaklaşık 2 saat süren dinletide öğrencilerin piyano performansları izleyenlerden alkış aldı. Öğrencilerin performansından sonra Aybeniz Eyyublu da izleyenlere bir dinleti sundu.

"Annem İçin Çalıyorum" Piyano Dinletisi çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.