Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Öğrencilerimizin Başarısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Biyoloji Anabilim dalı Doktora öğrencisi İlke KARAKAŞ ve Yüksek Lisans Mezunu Fatma Selin BASKIN, 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA), Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO), Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın destekleri ile gerçekleştirilen ve bu yıl 6.’si düzenlenen ISIF’21 Uluslararası Buluş Fuarında, Uluslararası jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu “YARA ONARICI BİYOBANT” çalışmalarıyla altın madalya almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini dileriz.