Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü Asil Memurluğa Geçiş Yemin Töreni ve Kahvaltı Etkinliği Gerçekleştirildi

7433 sayılı Kanun kapsamında sözleşmeliden kadroya geçiş yapan Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü personeli için yemin töreni düzenlendi. 11.05.2023 tarihinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen yemin törenine ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Enstitü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık, Müdür Yardımcıları ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü personelleri katıldı.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık günün anlam ve önemine ilişkin kısa bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından gerçekleştirilen yemin töreninde devlet memurluğu kadrosuna geçiş yapan Tuğba Arslan, Türk bayrağı üzerine el koyarak yemin etti ve asaleten devlet memurluğu görevine başladı.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü idari ve akademik personeli gerçekleştirilen yemin töreninden sonra sözleşmeliden kadroya geçiş yapan Tuğba Arslan’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yemin töreni kahvaltı etkinliğinin ardından sona erdi.