Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2. Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

24.10.2021 tarihinde ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Mezuniyet törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Okhan Akdur, Prof. Dr. Pelin Kanten, Genel Sekreter Ayhan Monus, ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Kara, Doç. Dr. Mehmet Ali Yücel, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Anabilim/Anasanat Dalı Başkanları ve mezun lisansüstü öğrencilerin yakınları katıldı.

Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Müzik ve Sahne Sanatları Derneği Orkestrasının sahne almasıyla başladı. Müzik dinletisinden sonra ilk olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Enstitü birincisi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora programı mezunu Fatma Korkmaz mezun öğrenci olarak konuşmasını gerçekleştirdi. Fatma Korkmaz yaptığı açılış konuşmasında bu süreçte yanında olan ailesine ve Danışmanı Prof. Dr. Necati Barış Tuncer’e teşekkür etti.

Tören Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık’ın konuşmasından sonra ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat konuşmalarıyla devam etti.

Konuşmaların ardından Lisansüstü Eğitim Enstitüsü lisansüstü programlarında dereceye giren mezun öğrencilere, öğrencilerin danışmanları tarafından plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Mezuniyet Töreni mezun öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2021-2022 Akademik Yılında dereceyle mezun olan öğrenciler ve danışmanları:

Enstitü Birincisi Fatma Korkmaz

Danışmanı Prof. Dr. Necati Barış Tuncel, Gıda Mühendisliği

Doktora Programları 1.si Melike Nur Tosun

Danışmanı Doç. Dr. Nükhet Nilüfer Zorba, Gıda Mühendisliği

Doktora Programları 2.si Bahar Kökçü

Danışmanı Prof. Dr. Ersin Karabacak, Biyoloji

Doktora Programları 3.sü Bengi Derya Muşdal

Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Fizik

Tezli Yüksek Lisans Programları 1.si Eda Ntelitze

Danışmanı Doç. Dr. Sercan Karav, Moleküler Biyoloji ve Genetik

Tezli Yüksek Lisans Programları 2.si Mehmet Çobalak