İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) arasında Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (UBYS) hakkında Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kalite Güvencesi Çalışmaları kapsamında 28.11.2023 tarihinde çevrimiçi yapılan toplantıya İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nden İKÇÜ Rektör Yard. Prof. Dr. Yasin Bulduklu, İKÇÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Fatih Tunçez ve yazılım ekibi katılırken; Üniversitemizden Rektör Yard. Prof. Dr. Dinçay Köksal, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal ve Enstitü personelleri, Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörü Doç. Dr. Barış Uslu, ÇOMÜ Genel Sekreteri Oğuz Ünal, Bilgi İşlem Daire Başkanı Cahit Kurt ve personelleri, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personelleri, Personel Daire Başkanlığı personelleri katıldılar.

Toplantıda üniversitemizde kullanılan Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi’nde yapılan yenilikler, sistemde yaşanan aksaklıklar ve bu aksaklıkların çözümüne ilişkin çalışmalar hakkında görüşüldü. Ayrıca Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi’nin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi çalışmalarına katkı sağlaması amacıyla İKÇÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yazılım ekibi ile üniversitemiz birimleri arasında ayrı ayrı toplantılar düzenlenmesi planlandı.

Verimli geçtiği değerlendirilen toplantı karşılıklı görüşlerin ve önerilerinin değerlendirilmesi ile son buldu.