Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nü Ziyaret Etti

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreteri Sayın Onur Adıyaman ve GMKA Çanakkale Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sayın Recai Başaran Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nü ziyaret etti.
18.04.2024 tarihinde gerçekleşen ziyarette Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Derya Girgin ve Enstitü Sekreteri Arzu Süngü bir araya geldi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kalite Güvencesi Çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın faaliyet alanları, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü öğrencilerinin yararlanabileceği çalışma alanları ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü arasında işbirliği yapılabilecek konular hakkında görüşüldü.