Enstitümüz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

11.10.2021 tarihinde Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde, Covid-19 Salgını tedbirleri kapsamında geniş önlemler alınarak gerçekleştirilen Mezuniyet törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha ÖZDEN, Prof. Dr. Bünyamin BACAK, Prof. Dr. Suat UĞUR, ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Pelin KANTEN, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcıları, Anabilim/Anasanat dalı başkanları ve mezun öğrencilerimizin yakınları katıldı.

Törende ilk olarak 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Enstitü birincisi Matematik Anabilim Dalı Doktora programı mezunu Samet MEMİŞ mezun öğrenci olarak konuşmasını gerçekleştirdi. Tören Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Pelin KANTEN’in konuşmalarından sonra ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT konuşmalarıyla devem etti.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü lisansüstü programlarında dereceye giren öğrencilere onur belgeleri ve hediyelerinin takdim edilmesinden sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Mezuniyet Töreni mezun öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.