Doktora Öğrencimizin Başarısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nurcihan Hacıoğlu Doğru'nun danışmanlığında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Biyoloji Anabilim Dalı doktora programı öğrencisi İlke Karakaş ile birlikte Doktora tezi kapsamında hazırlamış olduğu "Gökçeada Tuz Gölü Lagünü'ndeki Bakteri ve Arke Çeşitliliğinin ve Biyoteknolojik Potansiyellerinin Değerlendirilmesi" başlıklı bilimsel araştırma projesi, TÜBİTAK "1002-A Hızlı Destek Modülü" kapsamında desteklenmeye layık bulunmuştur. Projede, Çanakkale ilinde Gökçeada tuz gölü gibi özel habitatlarda, sürdürülebilirliği öncelik alınan, Çanakkale ekonomisi için teknoloji odaklı Mikrobiyal Biyoteknoloji çalışmaların önemli basamaklarından biri gerçekleştirilecektir.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.