ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü – İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Yazılım Ekibi Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü ile İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Yazılım Ekibi arasında Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (UBYS) hakkında Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

09.09.2021 tarihinde online olarak gerçekleştirilen toplantıda ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı lisansüstü programlarına başvuru ve öğrenci alımı süreçlerinin yürütülmesine ilişkin konular görüşüldü. Toplantı karşılıklı görüşlerin ve önerilerinin değerlendirilmesi ile son buldu.