ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Kahvaltı Etkinliğinde Buluştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü personeli 23.10.2021 tarihinde Üniversitemiz Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü tarafından organize edilen kahvaltıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin BACAK, Prof. Dr. Suat UĞUR, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Pelin KANTEN, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcıları, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü idari personeli ve aileleri katıldı.

2021-2022 Akademik Yılı Güz yarıyılı Eğitim Öğretim faaliyetlerinin başlamasının ardından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen kahvaltı etkinliğinde konuşan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, başta Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Pelin KANTEN olmak üzere özveri ile çalışan tüm personele teşekkür etti. Prof. Dr. Sedat MURAT konuşmalarının ardından Lisansüstü Eğitim Enstitüsü personelleri ve aileleri ile sohbet etti.