ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile İTÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Arasında Kalite Güvence Çalışmaları Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü arasında Kalite Güvence Çalışmaları kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

13.02.2024 tarihinde online olarak gerçekleştirilen toplantıya ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, ÇOMÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Cahit Kurt, Enstitü Sekreteri Arzu Süngü, Enstitü idari personelleri ile İTÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Öztopal ve Enstitü personeli katıldılar.

Toplantıda; İstanbul Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün işe ve işlemlerindeki uygulamalar hakkında görüşülerek ortak çalışma alanları hakkında değerlendirmeler yapıldı. Bu bağlamda enstitülerde kullanılan yazılımlar ve işleyiş konusunda bilgi alışverişi yapılarak kurumsal iş birliği yapılması kararlaştırıldı.

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.