ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Çanakkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Arasında Protokol İmzalandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Çanakkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası arasında 08/03/2023 tarihinde protokol imzalandı.

Çanakkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı ALACAOĞLU ile ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener PAZARCIK’ın imzalarıyla hayata geçirilen protokol; Çanakkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası üyelerinin Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde alacakları lisansüstü eğitimleri ile ilgili gerçekleştirilebilecek iş birliği konularına ilişkin esasları kapsamaktadır.