ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İdari Personeli ile İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Kalite Güvencesi Çalışmaları Kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’nün idari personeli ile iç paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

23.11.2021 tarihinde ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Pelin KANTEN, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Yener PAZARCIK, ÇOMÜ Kurumsal Akreditasyon ve Kalite Güvence Sorumlusu Öğr. Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’nün idari personeli katıldı.

ÇOMÜ Kurumsal Akreditasyon ve Kalite Güvence Sorumlusu Öğr. Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU’nun sunumlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, Üniversitemizin kurumsal akreditasyon sürecinde yapılan çalışmalar ele alındı. Kurumsal akreditasyon ve kalite güvence çalışmaları hakkında bilgilendirme ve değerlendirmeler ile devam eden toplantı, karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.