ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2022 Yılı 5. Enstitü Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün 2022 Yılının beşinci Enstitü Kurulu Toplantısı, Enstitü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık’ın sunumu ile gerçekleştirildi.

14.11.2022 tarihinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin KANTEN, Enstitü Müdürü Doç. Dr. Yener PAZARCIK, Müdür Yardımcıları ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Anabilim/Anasanat Dalı Başkanları katıldı.

Toplantıda,

• Açılması teklif edilen Lisansüstü Programlar,
  • Uzaktan Öğretim Programlarının Kontenjanları,
  • 7417 Sayılı Kanun’un 35 Maddesi ile 2547 Sayılı Kanun’a Eklenen Geçici 83’üncü madde (öğrenci affı) kapsamında Yatay Geçiş ile alınacak öğrenci kontenjanlarının artırılması

konuları hakkında görüşüldü. Enstitü Kurulu Toplantısı, Enstitü Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin değerlendirilmesi ile son buldu.