ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2022 Yılı 4. Enstitü Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün 2022 Yılının dördüncü Enstitü Kurulu Toplantısı, Enstitü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık’ın sunumu ile gerçekleştirildi.

08.09.2022 tarihinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin KANTEN, Enstitü Müdürü Doç. Dr. Yener PAZARCIK, Müdür Yardımcıları ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Anabilim/Anasanat Dalı Başkanları katıldı.

Toplantıda;

• Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Anabilim / Anasanat Dalı Başkanlıklarının teklifi ile 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında ilk defa öğrenci alacak lisansüstü programların öğretim planının güncellenmesi,
  • Açılması teklif edilen Lisansüstü Programlar,
  • Af Yatay Geçiş Kontenjanı belirlenmesi,

Konuları görüşüldü. Enstitü Kurulu Toplantısı, Enstitü Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin değerlendirilmesi ile son buldu.