Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senato Toplantısı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Ev Sahipliğinde Düzenlendi. 2023 yılının son Senato toplantısına ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Fakülte ve Yüksekokul yöneticileri ile Senato Temsilcileri katıldılar.

26.12.2023 tarihinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü toplantı salonunda gerçekleştirilen Senato Toplantısı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal’ın konuşmasıyla başladı. Erginal konuşmasında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde hizmete açılan toplantı salonunu tanıtarak, Üniversitemiz Senatosunu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Konuşmanın ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantı Senato Üyelerinin gündem maddeleri hakkında karşılıklı görüş ve önerilerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu Lisansüstü Eğitim Enstitüsünü Ziyaret Etti

Senato toplantısının tamamlanmasının ardından Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü iyileştirme çalışmaları kapsamında yapımı yeni tamamlanan ve üniversitemiz öğretim üyeleri ile Enstitü personelinin hizmetine açılan bekleme odası hakkında Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal’dan bilgi alarak incelemelerde bulundu. Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Rektör Yardımcıları yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini belirttiler.