Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün 2024 Yılı Yedinci Enstitü Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün 2024 Yılı Yedinci Enstitü Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 02.10.2024 tarihinde Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Enstitü Kurulu Toplantısına Enstitü Müdürü Doç. Dr. Melis ULU DOĞRU, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İsmail Onur TUNÇ, Dr. Öğr. Üyesi Gülçin ÖZCAN ATEŞ, Enstitü Sekreteri Arzu SÜNGÜ ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Anabilim/Anasanat Dalı Başkanlarından oluşan Enstitü Kurulu Üyeleri katıldı.
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Melis ULU DOĞRU’nun sunumuyla gerçekleştirilen Enstitü Kurulu Toplantısı gündem maddeleri olarak;

• Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yönetim Kurulu’na 2 (iki) Yönetim Kurulu Üyesi Seçimi,
  • ULP Kodlu ders teklifleri

konuları hakkında görüşüldü.

Enstitü Yönetim Kurulu Üyeleri Seçildi

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılan 2 öğretim üyesinin yerine boş kalan üyeliklere, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 19/d maddesi ve Lisansüstü Eğitim Enstitüleri Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliğinin 3/d maddesi kapsamında Yönetim Kurulu Üyesi seçimi yapıldı.
Seçim işlemlerinden önce Doç. Dr. Melis ULU DOĞRU tarafından yapılan sunum ile Yönetim Kurulu Üyesi adayları tanıtıldı. Enstitü Yönetim Kurulu üyeliğine Doç. Dr. Doğukan TAŞER, Dr. Öğr. Üyesi Halife ÇAĞLAR, Dr. Öğr. Üyesi Filiz MUTLU ve Dr. Öğr. Üyesi Gamze TEZCAN aday gösterildi. Adayların tanıtılmasından sonra oylama işlemlerine geçildi. Oy verme işlemlerinin ardından sandığa atılan oylar sayıldı.
Enstitü Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirilen seçim işlemlerinin sonucunda Doç. Dr. Doğukan TAŞER ve Dr. Öğr. Üyesi Gamze TEZCAN Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yönetim Kurulunun yeni üyeleri olarak seçildi.
Seçim işlemi tamamlandıktan sonra diğer gündem maddesi olan ULP Kodlu ders teklifleri hakkında görüşüldü.
Enstitü Kurulu Toplantısı, Enstitü Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.