Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Hizmet İçi Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü idari personelleri ile Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında hizmet içi eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

20.12.2023 tarihinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü 3 Nolu dersliğinde gerçekleştirilen toplantıya  Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Müdür Yardımcıları ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’nün idari personelleri katıldı.

Toplantıda Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nün Eğitim Öğretim faaliyetlerinin yürütülmesine ilişkin süreçlerin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar hakkında görüşülerek, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü idari personellerine 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı öğrenci alım süreçleri ile ilgili konular hakkında eğitim verildi.

Eğitim karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle sona erdi.