Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde “Web of Science Veri Tabanı Kullanımı” Eğitimi Verildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Faruk Soydugan tarafından Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün yüksek lisans ve doktora öğrencilerine, 21 Aralık 2023 Perşembe Günü Saat 14.00' te Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Seminer Salonu'nda "Web of Science Veri Tabanı Kullanımı" ile ilgili eğitim verildi.

Lisansüstü Eğitim Seminerlerinin ikincisi olarak verilen Eğitim, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal’ın açılış konuşmasıyla başladı. Erginal konuşmasında, Web of Science Veri Tabanı Kullanımı hakkında kısa bilgilendirme yaptı. Ayrıca Lisansüstü Eğitim Seminerleri Kapsamında birbirinden farklı konularda eğitimlerin, seminerlerin ve söyleşilerin devam edeceğini belirtti.

Açılış konuşmasının ardından ÇOMÜ Fen Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Faruk Soydugan tarafından, Web of Science Veri Tabanı eğitimine geçildi.

Eğitimin tamamlanmasının ardından Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal tarafından Prof. Dr. Faruk Soydugan’a bir hediye takdim edildi. 75 lisansüstü öğrencinin katılımıyla gerçekleşen eğitim soru, görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle sona erdi.