Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Enstitü Uzaktan Eğitim Program Koordinatörleri Arasında İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

08.12.2023 tarihinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen iç paydaş toplantısına Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Derya Girgin, Enstitü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Onur Tunç, Enstitü İdari Personelleri ve bünyesinde Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı bulunan Anabilim Dalı Başkanları katıldı.

Toplantıda;

• 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı sonu Final sınavlarının koordinasyonu ve sınava hazırlık ile ilgili görüş ve öneriler,
  • 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı sonu Bütünleme sınav tarihlerinin belirlenmesi ile ilgili görüş ve öneriler,
  • 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı sonunda mezun olacak öğrencilerin Dönem Projelerinin hazırlanması ve teslimi ile ilgili görüş ve öneriler,
  • 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılı kontenjanları ve öğrenci alımı koşulları ile ilgili görüş ve öneriler.
  • 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı itibariyle öğretim planlarının güncellenmesi ile ilgili görüş ve öneriler.
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Uygulama Esasları’ nın güncellenmesi ile ilgili görüş ve öneriler.

hakkında görüşüldü.

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.