Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Meslek Yüksek Okulları Arasında İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

30.11.2023 tarihinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen İç Paydaş Toplantısında Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Derya Girgin, Enstitü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Onur Tunç ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda yeni Disiplinlerarası Anabilim Dalı ve Disiplinlerarası lisansüstü programların açılması konuları hakkında görüşüldü.

Toplantı katılımcıların karşılıklı görüş ve önerilerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.