Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörlüğü arasında İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

06.12.2023 tarihinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlük makamında gerçekleştirilen toplantıya Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Derya Girgin, Enstitü idari personelleri ile ÇOMÜ Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörlüğü İç Paydaş Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Süleyman Davut Göker katıldı.

Gerçekleştirilen İç Paydaş Toplantısında; üniversitemizin kurumsal akreditasyon sürecinde yapılan çalışmalar, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün Kalite Güvence sürecinde gerçekleştirdiği iş ve işlemler ve bu süreçte yapılan çalışmaların daha ileri düzeye taşınması konularında istişarede bulunuldu.

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.