Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında Kalite Güvence Çalışmaları kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

22.11.2023 tarihinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Derya GİRGİN, Enstitü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Onur TUNÇ, Enstitü idari personelleri, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ŞEKER ile T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN katıldılar.

Toplantıda; T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile ortak çalışma alanları hakkında görüşüldü. Bu bağlamda lisansüstü öğrencilerine yönelik olarak farkındalık yaratmak amacıyla eğitimlerin düzenlenmesi ve ortaklaşa yürütülmesi planlanan projeler konusunda kurumsal iş birliği yapılması kararlaştırıldı.

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.