Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Bilimsel Araştırma Projeleri(BAP) Koordinasyon Birimi arasında İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi arasında Kalite Güvence Çalışmaları kapsamında İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

21.11.2023 tarihinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Derya GİRGİN, Enstitü idari personelleri ile Birim Koordinatörü Doç. Dr. Sercan KARAV ve Bilimsel Araştırma Projeleri(BAP) Koordinasyon Birimi personelleri katıldılar.

Toplantıda; Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından lisansüstü öğrencilerine yönelik proje yazım ve hazırlık aşamasında seminer verilmesi, Bilimsel Araştırma Projeleri(BAP) süreçleri ve bu süreçte karşılaşılan zorluklara yönelik çözüm önerileri hakkında görüşüldü.

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.