Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Kalite Güvence Ofisi arasında İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile ÇOMÜ Kalite Güvence Ofisi arasında Kalite Güvence Çalışmaları kapsamında İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

21.11.2023 tarihinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Derya GİRGİN, Enstitü idari personelleri ile ÇOMÜ Kalite Güvence Ofisi sorumlusu Doç. Dr. Barış USLU katıldı.

Doç. Dr. Barış USLU’nun sunumuyla gerçekleştirilen İç Paydaş Toplantısında; Üniversitemizin kurumsal akreditasyon sürecinde yapılan çalışmalar ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün Kalite Güvence sürecinde gerçekleştirdiği iş ve işlemler hakkında görüşüldü.

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.