Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bursu

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nce 5102 Sayılı Kanun gereği verilecek burs için, 2020-2021 Öğretim Yılında Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne ayrılan kontenjanlara başvurular başlamıştır.

Burs başvuruları değerlendirilmek üzere burs talebinde bulunan öğrencilerin Burs Kredi Yönetmeliğinin 9.  maddesindeki Burs Verilmeyecek Öğrenciler ile ilgili hususlara dikkat edilerek ekte yer alan formu eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir. Formda eksik ya da hatalı bilgi olması durumunda başvuru sistemine girişi yapılamamaktadır.

Başvuru formlarının Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen veya e-posta ile lisansustu@comu.edu.tr adresine 10 Kasım 2020 mesai bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir.

İlanen duyurulur.

1- Burs Verilmeyecek Öğrenciler ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar İçin Lütfen Tıklayınız.

2- Başvuru Formu için lütfen Tıklayınız.