Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Yeni Kayıt Olan Öğrencilerin Dikkatine

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılında Enstitümüz lisansüstü Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt olan öğrencilerimizin dersleri lms.comu.edu.tr web sayfasından yürütülecektir.

Öğrencilerimizin bu sisteme Kullanıcı Adı ve Şifre alanlarına Öğrenci Numaralarını yazarak giriş yapabileceklerdir. (İlk girişte şifre değişimi zorunludur.)

Programlara ait haftalık ders programlarına lms.comu.edu.tr adresinden ulaşılabilecektir.

Canlı (senkron) dersleri izleyebilmeniz için cihazınızda (Bilgisayar, Tablet, Telefon vb) Adobe Connect yazılımının mutlaka yüklü olması gereklidir. Yazılım yüklemesi ve sistem hakkındaki tüm bilgileri lms.comu.edu.tr adresinde yer alan Sıkça Sorulan Sorular bölümünden edinebilirsiniz.

Öğrenci işlemleriniz ile ilgili sorunlarda Enstitümüz ile iletişime geçmelisiniz.

Sistem ile ilgili sorunlarınızı lms@comu.edu.tr adresine eposta gönderebilirsiniz. (Eposta gönderirken kendinizi tanıtmayı unutmayınız).