TÜB İyi Uygulama Örnekleri Çalıştayı

Trakya Üniversiteler Birliği 2021 yılı resmi etkinlikleri kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi organizatörlüğünde 9 Haziran 2021 Çarşamba Günü Saat 10:00'da Trakya Üniversiteleri Birliği'ne üye 5 Üniversite’nin Rektörlük Kalite Güvence Komisyonlarına yönelik olarak ''Kalite    Güvence    Çalışmaları    İyi    Uygulama    Örnekleri'' temalı bir çalıştay gerçekleştirilecektir.

Türkiye’de ilk defa Yükseköğretim de Kalite Güvence İyi Uygulama Örnekleri’nin bir Üniversite Birliği içerisinde online olarak değerlendirileceği bu çalıştaya Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ELMAS da ''Yükseköğretim Kurumları Kalite Güvencesi Çalışmalarında İyi Uygulama Örnekleri ve Önemi'' konulu konuşmasıyla davetli olarak katılım sağlayacaktır. Çalıştay ÇOMÜ TV YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacaktır.

Çalıştay Katılımcı Hedef Kitlesi (Zoom): Adım Üniversiteleri Birliği'ne Üye Üniversitelerin Rektör, Rektör Yardımcıları, Rektörlük Kalite Güvence Komisyonu Üyeleri, Rektörlük Kalite Koordinatörlüğü Temsilcileri.

Çalıştay İzleyici Hedef Kitlesi (YouTube): Adım Üniversiteleri Birliği'ne Üye Üniversitelerin Senato Üyeleri, Birim Kalite Güvence Alt Komisyonu Temsilcileri, ilgili tüm akademik ve idari personel ve öğrenciler.

ÇOMÜ TV YouTube Kanalı: https://www.youtube.com/c/ÇOMÜTV

Çalıştay Program Akışı için lütfen Tıklayınız.

Çalıştay Program Akışı.pdf