Trakya Üniversiteler Birliği 6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Kongre Kitabı Hakkında

17-18 Kasım 2022 tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Trakya Üniversiteler Birliği 6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi'nin “Kongre Kitabı Taslağı” hazırlanmış ve aşağıda araştırmacılarımız ile paylaşılmıştır.

Kongre Kitabının tamamlanabilmesi için araştırmacılar tarafından Kongre Kitabı Taslağının incelenmesi ve varsa düzeltilmesi gerektiği düşünülen hususların tarafımıza bildirilmesi gerekmektedir.

Bu bağlamda aşağıda yer alan Kongre Kitabı Taslağı’nın araştırmacılar tarafından incelenerek, varsa düzeltilmelerin 08.01.2023 tarihi saat 23:59’a kadar tublok2022@comu.edu.tr E-posta adresine bildirilmesi gerekmektedir.

Kongre Kitabı Taslağına ulaşmak için lütfen tıklayınız.