Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı Başvuru Duyurusu

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından "Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı" yapılacaktır. Sınav Terzioğlu Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulunda, 25 Haziran 2024 tarihinde 10:30-12:00 saatleri arasında tek oturum olarak, yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Yapılacak olan Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavının başvuruları online olarak alınacaktır.

Sınav Başvurusunun sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi için ekli dosyada belirtilen adımların takip edilmesi gerekmektedir. Adayların sınava hangi derslikte gireceği 24 Haziran 2024 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından ilan edilecektir.

HATIRLATMA:

• Başvuru ekranı 30 Mayıs 2024 saat 08:00 de aktif olup, 12 Haziran 2024 saat 17:00 de kapanacaktır.
  • Sınavdan alınan yabancı dil puanı yalnızca Yüksek Lisans programlarına yapılacak olan başvurularda kullanılcaktır, doktora programlarına başvuru için geçerli olmayacaktır.
  • Sınav başvurunuzu sorunsuz şekilde yapmak için ekli dosyada belirtilen adımları takip ediniz.
  • Başvuru kişisel olarak yapılacağı için sorumluluk başvuru sahibine aittir.
  • Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılmaktadır. Bu nedenle sınav hakkında soru ve görüşleriniz için Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü'ne müracaat edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: https://ydyo.comu.edu.tr/

25 Haziran 2024 Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı Başvurusu.pdf