Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı Başvuru Duyurusu

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından; 06 Eylül 2021 tarihinde saat 13:00'te Terzioğlu Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulunda Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı yapılacaktır.

Sınav başvuruları online olarak alınacak olup sınav yüz yüze yapılacaktır. Yapılacak olan sınavda alınan yabancı dil puanının geçerlilik süresi bir yıl olup, Enstitümüzün yalnızca yüksek lisans programlarına başvuru işlemlerinde kullanılacaktır. Alınan bu puan Doktora programlarına başvuru için geçerli olmayacaktır

Başvurunuzu sorunsuz şekilde yapabilmek için lütfen ekteki dosyada belirtilen adımları takip ediniz.

ÖNEMLİ HATIRLATMA:

Başvuru ekranı 17 Ağustos 2021 saat 08:00 de aktif olup, 30 Ağustos 2021 saat 17:00 kapanacaktır.

Başvurunun sorunsuz şekilde yapılabilmesi için lütfen ekteki dosyada belirtilen adımları takip ediniz.

ÖNEMLİ HATIRLATMA:

6 Eylül 2021 Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı Başvurusu.pdf