Kalite Güvence Çalıştayı

Adım Üniversiteleri Birliği 2021 yılı resmi etkinlikleri kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi moderatörlüğünde 8 Haziran 2021 Salı Günü Saat 10:00'da Adım Üniversiteleri Birliği'ne üye 22 Üniversite’nin Rektörlük Kalite Güvence Komisyonlarına yönelik olarak ''Yükseköğretimde Kalite Güvence, Öz Değerlendirme ve Akran Değerlendirme Süreçleri'' temalı bir çalıştay gerçekleştirilecektir.

Türkiye’de ilk defa Yükseköğretimde Kalite Güvencesi'nin bir Üniversite Birliği içerisinde online olarak değerlendirileceği bu çalıştaya Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ELMAS’ın da ''Yükseköğretim Kurumlarında Kalite Güvencesinin Önemi'' konulu konuşmasıyla davetli olarak katılım sağlayacaktır. Çalıştay programı yazımız ekinde sunulmuş olup, çalıştay ÇOMÜ TV YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacaktır.

8 Haziran 2021 Salı Günü Saat 10:00'da gerçekleştirilecek olan çalıştaya akademik ve idari personellerimiz ile tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Çalıştay Katılımcı Hedef Kitlesi (Zoom): Adım Üniversiteleri Birliği'ne Üye Üniversitelerin Rektör, Rektör Yardımcıları, Rektörlük Kalite Güvence Komisyonu Üyeleri, Rektörlük Kalite Koordinatörlüğü Temsilcileri.

Çalıştay İzleyici Hedef Kitlesi (YouTube): Adım Üniversiteleri Birliği'ne Üye Üniversitelerin SenatoÜyeleri, Birim Kalite Güvence Alt Komisyonu Temsilcileri, ilgili tüm akademik ve idari personel ve öğrenciler.

ÇOMÜ TV YouTube Kanalı: https://www.youtube.com/c/ÇOMÜTV

Çalıştay Program Akışı için lütfen Tıklayınız.

Çalıştay Program Akışı.pdf