Enstitümüz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Kesin Kayıt İşlemleri Hakkında

Kesin Kayıt İşlemleri sadece https://ekayit.comu.edu.tr linki üzerinden online olarak yapılacaktır. Kesin Kayıt linki 28 Eylül 2020 tarihinde saat 08.00'da aktif olacaktır. Kesin Kayıt hakkı kazananlar 28 Eylül 2020-08.00 ile 29 Eylül 2020-17.00 saatleri arasında https://ekayit.comu.edu.tr linkini kullanarak kayıt işlemlerini online olarak gerçekleştirebileceklerdir.

Kesin Kayıt hakkı elde etmesine rağmen Kesin Kayıt tarihlerinde kaydını yaptırmayan adayların yerine yedek olarak ilan edilen adayların kayıtları 01-02 Ekim 2020 tarihleri arasında online olarak alınacaktır. Yedek kontenjanlara ilişkin duyurumuz 30 Eylül 2020 tarihinde yapılacaktır.

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına  Kesin Kayıt hakkı kazanan adaylar için hazırlanan Kesin Kayıt Rehberlerine aşağıda yer verilmiştir.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar İçin Hazırlanan Kesin Kayıt Rehberleri

1

Doktora/Sanatta Yeterlik Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar İçin Hazırlanan Kesı̇n Kayıt Rehberı̇

2