Doktora Tez izleme Komitesi (TİK) Toplantıları ve Tez Savunma Sınavları Hk.

Enstitümüz tez dönemindeki doktora programı öğrencilerimizin Güz ve Bahar yarıyıllarında olmak üzere bir Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde iki defa yapılması gereken Tez İzleme Komitesi (TİK) Toplantılarının, ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nin 53. Maddesinin 4. fıkrası kapsamında 2020-2021 Güz Dönemi için 01 Temmuz-31 Aralık 2020; 2020-2021 Bahar Dönemi için ise 01 Ocak-30 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir.

Enstitümüz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tez Savunma Sınavlarının son tarihi 29 Ocak 2021 olarak belirlenmiştir. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için ise Tez Savunma Sınavları, asgari mezuniyet şartlarının sağlanması şartıyla kayıt yenileme haftasından sonra 01 Mart 2021 tarihinden itibaren yapılabilecektir.

Ayrıca Tez İzleme Komitesi (TİK) Toplantıları veya Yüksek Lisans/Doktora Tez Savunma Sınavları Adobe Connect üzerinden Video Konferans sistemi ile Online olarak yapılabilmektedir. İşlemlerini online olarak gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin programlarını Video Konferans Sınav Takvimine göre planlamaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için yukarıda belirtilen hususlara azami ölçüde hassasiyet göstermeleri önemle duyurulur.

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’ne ulaşmak için lütfen Tıklayınız.

Video Konferans Sınav Takvimi’ne ulaşmak için lütfen Tıklayınız.