ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Özel Öğrenci Başvuru Tarihleri ve Belgeleri

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

ÖZEL ÖĞRENCİ BAŞVURU ŞARTLARI ve BAŞVURU EVRAKLARI

Yükseköğretim Kurumu, 22 Kasım 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliği ile birlikte, özel öğrenci olarak bir yükseköğretim kurumundan ders alabilmek için başka bir üniversitenin yüksek lisans, doktora/sanatta yeterlik programına kayıtlı olmak şartını getirmiştir. Bu şarta uymayan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Aşağıdaki tabloda yer alan başvuru için gerekli olan belgeler, başvuru tarihleri içerisinde adaylar tarafından eksiksiz tamamlanıp ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’ne teslim edilmelidir. Adaylar evraklarını şahsen ya da lisansustu@comu.edu.tr adresine (pdf formatında) E-posta göndererek teslim edebilirler.

Enstitü tarafından kabul edilen başvuru evrakları değerlendirme için ilgili Anabilim/Anasanat Dalı Başkanlıklarına gönderilecektir.

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Özel Öğrenci Başvuru Tarihleri

Başvuru Tarihi

(Diğer Yükseköğretim Kurumlarının Lisansüstü Programlarında okuyan öğrencilerin Özel Öğrenci olarak Açılmış olan Lisansüstü Derslere Başvurularının kabul edilmesi)

04 Ekim 2021

Son Başvuru Tarihi

08 Ekim 2021

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Özel Öğrenci Başvuru Evrakları

Özel Öğrenci Başvuru Dilekçesi (indirmek için lütfen tıklayınız.)

Öğrenci Belgesi (Onaylı)

Transkript (Onaylı)

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Adli Sicil Belgesi (Son bir ay içerisinde alınmış olmalıdır.)

Öğrencinin öğrenim görmekte olduğu Anabilim Dalı Onayı

Özel Öğrenci Başvuru Dilekçesi.doc