ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mezuniyet Töreni

Sevgili Mezunlarımız,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 24 Ekim 2022 Pazartesi günü Saat 11:00'de, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Törene mezun öğrencilerimizin değerli aileleri ve Üniversitemizin tüm öğretim elemanları davetlidir. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mezuniyet Törenine katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Diploma ve Öğrenci Cübbesi ile İlgili Açıklamalar

1-        Diploma ve Diploma Kabı:

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında mezun olan ve Mezuniyet Törenine katılacak olan öğrencilerimiz diplomalarını, törenin gerçekleştirileceği salonda imza karşılığında teslim alabilirler.

Diploma kabı almak isteyen öğrencilerimizin Diploma Kaplarını Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nden temin etmeleri gerekmektedir. Bunun için aşağıda belirtilen hesap adı ve IBAN numarasına Diploma Kabı ücretlerini yatırmaları ve aldıkları dekont ile Üniversite Matbaası’na müracaat etmeleri gerekmektedir. Diploma kabı almak isteğe bağlı olup zorunlu değildir.

• Üniversite Matbaası; Turizm Fakültesi’nin karşısında, Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi’nin altında bulunmaktadır.

• Diploma kabı için ödeme yapılırken açıklama kısmına Öğrenci Adı-Soyadı, T.C. Kimlik No ve satın alınmak istenilen ürün adının (Diploma Kabı) yazılması gerekmektedir.

• Mezuniyet işlemleri sırasında Diploma Kabı ücreti ödeyen öğrencilerimizin de aldıkları dekont ile Üniversite Matbaası’na müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diploma Kabı

Hesap Adı      : Matbaa Döner Sermaye İşletmesi

IBAN              : TR09 0001 0022 9412 1577 4850 62

Fiyat               : 75,00TL

2-        Öğrenci Cübbesi:

Mezuniyet törenine katılacak olan öğrencilerimizin törende giyecekleri cübbelerini Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nden temin etmeleri gerekmektedir. Bunun için aşağıda belirtilen hesap adı ve IBAN numarasına cübbe ücretlerini yatırmaları ve aldıkları dekont ile Üniversite Matbaası’na müracaat etmeleri gerekmektedir. Öğrenci Cübbesi almak isteğe bağlı olup zorunlu değildir. Öğrenci Cübbelerinde kiralama yapılmamaktadır.

• Cübbe için ödeme yapılırken açıklama kısmına Öğrenci Adı-Soyadı, T.C. Kimlik No ve satın alınmak istenilen ürün adının (Öğrenci Cübbesi) yazılması gerekmektedir.

Öğrenci Cübbesi

Hesap Adı     : Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü