ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mezuniyet Töreni

Sevgili Mezunlarımız,

11 Ekim 2021 Pazartesi günü Saat 11:00'de ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğimiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü mezuniyet törenine katılımınız bizi onurlandıracaktır.

Mezuniyet törenine katılacak olan öğrencilerimizin lee.comu@gmail.com adresine 27 Eylül 2021 tarihine kadar katılım durumlarını bildirmeleri gerekmektedir. Ayrıca mezuniyet töreninde öğrencilerimizin giyecekleri cüppelerin ücretlerini aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırmaları ve dekontunu lee.comu@gmail.com adresine göndermeleri önem taşımaktadır.

Pandemi şartları sebebiyle girişlerde HES kodu kontrolü yapılacak olup aşı olmamış öğrencilerimizden 11 Ekim 2021 tarihinden son iki gün önce yapılmış PCR test sonucu istenecektir.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü

AÇIKLAMA:

Cüppe için ödeme yapılırken ad, soyad, T.C. Kimlik No belirtilerek satın alınmak istenilen ürün adının (Öğrenci Cüppesi) açıklama kısmına yazılması ve Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü isimli hesabın TR46 0001 0022 9412 1577 4850 75 IBAN numarasına 75,00 TL yatırmaları gerekmektedir.