ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım Kontenjanları ve Başvuru Şartları

ÇOMÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Lisansüstü Öğrenci Alım Kontenjanları ve Başvuru Şartları

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı lisansüstü programlarına öğrenci alımı ve Programlararası Geçiş işlemlerine ilişkin detaylı bilgilere aşağıdaki tabloda yer alan kılavuzlardan ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:

• Başvuru Tarihleri 15-26 Ağustos 2022’dir.
  • Başvuru işlemleri yalnızca online olarak yapılacaktır.
  • Online başvuru ekranı 15 Ağustos 2022 Pazartesi saat 00:00’da açılacak, 26 Ağustos 2022 Cuma saat 17:00’da kapanacaktır.
  • 15 Ağustos 2022 tarihinden önce başvuru yapılamayacaktır.
  • Başvuru Formu eksiksiz doldurularak çıktısı alınıp imzalandıktan sonra, taranıp sisteme pdf formatında yüklenmelidir.
  • Enstitümüz Lisansüstü Programlarının tanıtımlarının yapılması amacıyla Zoom uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirilen Program Tanıtım Toplantılarının video kayıtlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

BAŞVURU SİSTEMİNE https://ubys.comu.edu.tr/AIS/ApplicationForms/Home/Index?apptype=2 adresinden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU FORMLARI

1.

Lisansüstü Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.

2.

Tezsiz Yüksek Lisans Programından Tezli Yüksek Lisans Programına Geçiş Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.

3.

FORMLAR HAKKINDA AÇIKLAMALAR:

• Lisansüstü programlarımıza başvuru yapacak adaylar başvuru işlemlerinde yukarıdaki tablodan kendilerine uygun olan formu eksiksiz doldurup, formu online başvuru sisteminde yer alan “diğer belgeler” kısmındaki “Başvuru Formu” alanına pdf formatında yüklemelidir.
  • Tezsiz Yüksek Lisans Programından Tezli Yüksek Lisans Programına Geçiş Başvuru Formu ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde öğrenim görmekte olan ve Enstitümüzün tezsiz YL programından Tezli YL programına geçiş yapmak isteyen öğrencilerin geçiş başvurusu işlemleri için kullanılacaktır.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

(Kılavuzlar)

1.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Doktora-Sanatta Yeterlik Kontenjanları ve Başvuru Şartları için lütfen tıklayınız.

2.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans Kontenjanları ve Başvuru Şartları için lütfen tıklayınız.

3.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans(Örgün/İ.Ö) Kontenjanları ve Başvuru Şartları için lütfen tıklayınız.

4.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Kontenjanları ve Başvuru Şartları için lütfen tıklayınız.

5.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yabancı Uyruklu Kontenjanları ve Başvuru Şartları için lütfen tıklayınız.