2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bilim Sınavı Sınav Giriş Belgesi Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Bilim Sınavı Sınav Giriş Belgesi Hakkında

 

Tezli Yüksek Lisans, Doktora ve Sanatta Yeterlik Programlarına başvurusu kabul edilen adayların Bilim Sınavına girmeleri gerekmektedir. Başvurusu kabul edilen tüm adaylar ikinci bir değerlendirme yapılmadan bilim sınavına girmeye hak kazanmışlardır.

Bu kapsamda;

1- Tezli Yüksek Lisans, Doktora veya Sanatta Yeterlik Programlarına geçerli bir başvurusu olan tüm adaylar ikinci bir değerlendirme yapılmadan bilim sınavına girmeye hak kazanmışlardır.

2- Tezli Yüksek Lisans, Doktora ve Sanatta Yeterlik Programlarının Bilim Sınavlarına girecek olan adayların sınava girerken Bilim Sınavı Giriş Belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

3- Tezli Yüksek Lisans Programlarının Bilim sınavları 08 Ağustos 2023 tarihinde yapılacaktır.

4- Doktora ve Sanatta Yeterlik Programlarının Bilim Sınavları 09 Ağustos 2023 tarihinde yapılacaktır.

5- Bilim Sınavlarının tarihleri, sınav saatleri ve sınav yerleri sistemden alınacak olan Sınav Giriş Belgelerinin üzerinde yer almaktadır.

6- Tezsiz Yüksek lisans programlarına başvuru yapan adaylar Bilim Sınavına girmeyeceklerdir.

7- Bilim Sınavı Giriş Belgesine ulaşmak için, öncelikle başvuru işlemlerinin yapıldığı ve aşağıda yer alan bağlantıya gidilmesi gerekmektedir. Bağlantı açıldığında aşağıdaki görsellerde belirtilen adımlar takip edilmeli ve adımlar tamamlandığında Yazdır butonuna basılarak Sınav Giriş Belgesinin çıktısı alınmalıdır. Sınav Giriş Belgesi bağlantısı için lütfen tıklayınız.

8- Dokümanı indirmek için lütfen tıklayınız.

 

 

Ekler

2023-2024 Güz Dönemi Bilim Sınavı Giriş Belgesi Hk.pdf