2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları YEDEK ADAY Yerleştirme Sonuçları ve Kesin Kayıt Belgeleri

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları

YEDEK ADAY

Yerleştirme Sonuçları

Program Adı

YEDEK ADAY

Yerleştirme Sonuç Listesi

Çalışma İlişkileri ve İnsan Kaynakları Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

İşletme Yöneticiliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Liste için lütfen Tıklayınız

Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Liste için lütfen Tıklayınız

Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Sınıf Eğitimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Finans ve Bankacılık Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Maliye Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Kent ve Siyaset Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Program

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

İktisat Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Yedek aday bulunmamaktadır.

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt hakkı kazanan adayların, aşağıdaki tabloda belirtilen kesin kayıt belgelerini tabloda 9. sırada yer alan adrese posta veya kargo yolu ile en geç 30/09/2022 Tarihine kadar ulaştırmış olması gerekmektedir.

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları

Kesin Kayıt Belgeleri

1.

Kesin Kayıt Formu (Lütfen tıklayınız)

Kesin Kayıt Formu aday tarafından eksiksiz doldurulmalı ve imzalanmalıdır.

2.

Lisans Diplomasının Fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi

Adaylar tarafından, E-Devlet sisteminden alınan Mezuniyet Belgesi ya da lisans diplomasının fotokopisi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’ne teslim edilmelidir.

3.

Lisans Transkripti

Adaylar tarafından, E-Devlet sisteminden alınan transkript ya da adayın mezun olduğu fakülte tarafından verilen transkriptin fotokopisi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’ne teslim edilmelidir.

4.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi okunaklı, net ve adaya ait olduğu anlaşılacak nitelikte çekilmiş/taranmış olmalıdır.

5.

İki Adet Vesikalık Fotoğraf

Son altı ayda çekilmiş olmalıdır.

6.

Adli Sicil Belgesi

Adli Sicil Belgesi E-Devlet sisteminden Son 15 gün içerisinde alınmış olmalıdır.

7.

Askerlik Durum Belgesi

E-Devlet sisteminden alınan Askerlik Durum Belgesi geçerlidir.

8.

Katkı Payının Ödendiğini Gösteren Belge (Dekont, Kredi Kartı Ekstresi vb.)

• Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt hakkı kazanan adayların 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi ücreti 5850,00 Türk Lirasıdır.
  • Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt hakkı kazanan adayların, T.C. Kimlik Numaraları ile Ziraat Bankası ATM’lerinden ya da internet bankacılığı üzerinden Yükseköğretim Kurumları Ödemeleri kısmından 5850,00 Türk Lirası tutarındaki bir dönemlik katkı paylarını peşin olarak ödemeleri gerekmektedir.
  • Yedek Adayların Ödeme İşlemleri 12-14 Eylül 2022 Tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Katkı Payı ödemesini Kredi Kartı ile yapmak isteyen adaylar ubys.comu.edu.tr adresinden UBYS Sistemine E-Devlet seçeneği ile giriş yaparak aşağıdaki kılavuza göre ödemelerini yapabilirler.
  • Uzaktan Öğretim Programları Kredi Kartı ile Katkı Payı Ödeme İşlemleri Kılavuzuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

9.

Kesin Kayıt Belgelerinin Gönderileceği Adres:

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü 2. Kat

Terzioğlu Yerleşkesi / Çanakkale

(Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Binası)

• Vize, Final ve Bütünleme Sınavları Online olarak yapılacaktır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının Vize, Final ve Bütünleme sınavları online olarak gerçekleştirilecektir.