2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Yerleştirme Sonuçları

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Yerleştirme Sonuçlarına aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları

Yerleştirme Sonuçları

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programının Adı

Başvuru Sonuçlarını Görmek İçin Lütfen Tıklayınız

Çalışma İlişkileri ve İnsan Kaynakları Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

İşletme Yöneticiliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

İndir

Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

İndir

Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Sınıf Eğitimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Finans ve Bankacılık Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Maliye Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Kent ve Siyaset Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

İktisat Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Program

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Program

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları İçin Kesin Kayıt Belgeleri

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılında ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, kesin kayıt işlemleri için aşağıdaki belgeleri, belirtilen adresten ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’ne elden ya da posta/kargo yolu ile teslim edeceklerdir.

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Yaptırabilmek İçin ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’ne

Teslim Edilmesi Gereken Belgeler

1. Kesin Kayıt Formu (İndirmek için lütfen tıklayınız.)

Kesin Kayıt Formu aday tarafından eksiksiz doldurulmalı ve imzalanmalıdır.

2. Lisans Diplomasının Onaylı Fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi

Adaylar tarafından, E-Devlet sisteminden alınan Mezuniyet Belgesi ya da lisans diplomasının fotokopisi Enstitü Müdürlüğü’ne teslim edilmelidir.

3. Lisans Transkript

Adaylar tarafından, E-Devlet sisteminden alınan transkript ya da adayın mezun olduğu fakülte tarafından verilen transkriptin onaylı fotokopisi Enstitü Müdürlüğü’ne teslim edilmelidir. 2 yıllık Ön lisans sonrasında lisans tamamlama yapan adayların hem ön lisans hem de lisans transkriptlerinin fotokopilerini Enstitü Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf (Son altı ayda çekilmiş olmalıdır)

6. Adli Sicil Belgesi (E-Devlet sisteminden, Son 15 gün içerisinde alınmış olmalıdır)

7. Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet sisteminden alınan belge geçerlidir)

8. Katkı Payı Ödendi Dekontu

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt hakkı kazanan adayların, Ziraat Bankası ATM’lerinden ya da internet bankacılığı üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ile Yükseköğretim Kurumları Ödemeleri kısmından 3450,00* Türk Lirası tutarındaki bir dönemlik katkı paylarını ödemeleri gerekmektedir. Ödeme İşleminden sonra alınacak olan dekont diğer Kesin Kayıt evrakları ile birlikte Enstitü Müdürlüğü’ne teslim edilmelidir. Katkı Payı Ödeme İşlemleri 27 Eylül - 4 Ekim 2021 Tarihleri arasında yapılacaktır.

Belge Teslimi İçin Posta Adresi ve İletişim Bilgileri

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt hakkı kazanan adayların 6 Ekim 2021 tarihine kadar yukarıda belirtilen Kesin Kayıt evraklarını aşağıdaki adrese elden ya da posta/kargo yolu ile teslim edeceklerdir.

Adres                 : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü, Terzioğlu Yerleşkesi Kat :2 Merkez/Çanakkale

Telefon               : 0 286 218 00 18 Santral Numarasından Dahili No: 14080

*Katkı payı ödemelerinde kurumumuzca tanımlanan bir taksit imkânı bulunmamaktadır.

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı - Kesin Kayıt Formu.doc
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları İçin Kesin Kayıt Belgeleri.pdf