2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Mazeretli Kayıt İşlemleri Hk.

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 20. Maddesi 5. Bendi kapsamında; 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında mazeretleri nedeniyle kayıt yenileme tarihlerinde kaydını yaptırmayan ve kayıt yenileyerek öğrenimlerine devam etmek isteyen öğrencilerimizin, aşağıdaki dilekçe ile en geç 04   Mart   2022 tarihi mesai bitimine kadar Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Mazeretli Kayıt Dilekçesi için lütfen tıklayınız.

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 20. Maddesi 5. Bendi

Ders kayıt süresi içinde kaydını yenilemeyen öğrenciler, kayıt süresi bitiminden itibaren en geç beş iş günü içinde mazeretini belgelendirmek koşuluyla Enstitüye başvurabilir.  EYK tarafından mazereti uygun görülen öğrencilere ders kaydı yenileme hakkı verilebilir.  Mazereti uygun görülmeyen öğrenciler o yarıyılda ders kaydı yaptıramaz.”