Doç. Dr. Pelin KANTEN ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü Görevine Atandı

16.06.2020 tarih ve 31157 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2654 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile üniversitemiz bünyesinde yer alan ve Lisansüstü Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin sürdürüldüğü Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü kapatılarak bu enstitülerin yerine kurulan ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün müdürlüğü görevine üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde görev yapan Doç. Dr. Pelin KANTEN vekaleten atanmıştır.

Doç. Dr. Pelin KANTEN ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’ndeki görevine 30.06.2020 tarihinde başlamıştır. ÇOMÜ Lisansüstü  Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcılığı görevlerine Doç. Dr. Yener PAZARCIK ve Doç. Dr. Filiz UĞUR NİGİZ atanmışlardır.

ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nün Enstitü Sekreterliği görevine ise Arzu SÜNGÜ atanmıştır.

Enstitü Müdürlüğü